2015. március 22., vasárnap

Magyarázás

Hy sweeties! 


Ígértem egy afféle "megmagyarázó" részt, mert kaptam olyan visszajelzést, hogy jobb lenne a blog, ha nem lenne annyira kusza. Nem biztos, hogy az olvasóim tisztában vannak a dátumokkal, helyszínekkel, szereplőkkel és jellemeikkel. 
Köszönöm szépen az őszinteséget, próbálok javítani rajta!  



Szóval.
A történet 2013-ban játszódik, év elején.(Persze az idő múlásával ez az idő is múlik, úgyhogy nem ragadunk 2013-ban :P )  Nagy szerepet vállal benne a One Direction Take Me Home turnéja, ugyanis Louis és Niall felfedezi a 5SOS-t, megkérik, hogy legyenek a nyitózenekar. Itt indul be az ausztrál banda hírneve, s ezalatt Vivian és Luke románca bontakozik ki. 

Mindent az elképzelésem szerint írok, ezért ha itt valami elüt a valóságtól, akkor az nem azért van, mert hibásan birtoklom az információkat. 

Ausztráliában, Sydney-ben élnek, és egy művészeti iskola diákjai. 
A bandához már csatlakozott Ashton, még 2011-ben. Nincs még világhírnevük, de már felismerik őket az utcán. A banda eddig csak cover-eket töltött fel a youtube-csatornájukra, de már 2012. november 26-án feltöltötték első video klipjüket, az Out Of My Limit-et. 2013. február 22-én kerül fel a második klip, a Heartbreak Girl. (Erről még nincs szó a feltett részekben) Ez idő alatt talál majd rájuk a 1D. 

A blog viszont igazából Vivian-ről szól. 
Ő az a lány, akinek a szülei elváltak, édesapja nem keresi, édesanyja pedig  egy szörnyű autóbalesetben meghalt. Így került Vivian Ausztráliába, a nagyszüleihez. 
A fiúkkal pedig az iskolában találkozott, és ott is ismerkedtek össze.

Vivian egy kedves, segítőkész, jószívű lány, viszont ha valaki felbosszantja, nagyon ideges tud lenni. Sok mérget evett mikor a szülei még együtt voltak. 
Imádja legjobb barátnőjét, Dorothy-t. El sem tudná képzelni az életét nélküle. Mindig ott vannak egymásnak, és sülve-főve együtt vannak. Barátságukat semmi és senki nem teheti tönkre. 

Vivian és Luke kapcsolata kész zűrzavar. 
Luke-nak nagyon bejön Vivian, csak a srác fél elmondani érzéseit, mert nem szeretné elveszíteni Vivian barátságát. 
Viv nem veszi észre Luke rajongását felé. Viszont számára sem közömbös a fiú. Szerelmet nem érez iránta, de imád vele lenni és vele együtt nevetni. Megbízik benne, és nagyon örül neki, hogy ilyn barátot talált, mint Luke. 

Na és akkor azt hiszem elmagyaráztam mindent amit elárulhatok nektek. Így is úgy érzem, hogy kicsit több információt adtam ki a kelleténél. :D
Ha kérdésetek van, vagy valamit nem értetek, nyugodtan írjatok megjegyzést, vagy írjatok Wattpadon.
/ A blog a 10-12. résztől fog igazán beindulni./ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése